duyuruSizde hemen radyomuzun başında yerinizi alın! Sohbet edip, istek gönderin.
facebook twitter instagram skype

Moda renk trendleri 2022

Moda renk trendleri 2022

Moda renk trendleri 2022

Cesur parlak tonlardan havalı pastellere, 2022 moda renk trendleri sizi gülümsetmeyi garanti eden bir gökkuşağı gardırop sunuyor.

Aylarca süren cansız karantina kıyafetlerinden sonra, 2022’nin moda renk trendleri moda radarımıza girdi. Bu yüzden büyük, parlak ve cesur olmaya ve yeni keşfedilen bir renk güvenini benimsemeye hazır olun .

2022 moda renk trendlerini terzilik olarak benimseyeceğinize karar verirken, kendinize en çok hangi tonların yakışacağını göz önünde bulundurarak, büyük yatırımlar yapmadan önce kendinize ‘ bana hangi renk yakışır ‘ diye sorun.

İster çarpıcı aksesuarlarla renkli giyinmeyi kolaylaştırın, ister en iyi kot pantolonunuzu öne çıkarmak için cesur bir üst arayın veya tepeden tırnağa parlak renklerde bir açıklama yapmak isteyin, bilmeniz gereken moda renk trendleri bunlar. .

EN İYİ MODA RENK TRENDLERİ 2022
YEŞİL KURBAĞA KERMİT

Moda, beklenmedik stil ikonlarına sahip olmasıyla bilinir, ancak Muppets’in stil setinin bir parçası olmasının üzerinden epey zaman geçti. Yeşilin tonları söz konusu olduğunda, dikkatinizi hak eden canlı Kermit rengidir.

SICAK PORTAKAL

Dumanlı, yanık tonları veya soluk şeftalileri unutun, bu yıl portakal her zamankinden daha cesur. Her zaman giymesi en kolay renk değildir, ancak tüm doğru nedenlerle fark edilmenizi garanti eder.

Turkuaz veya bronz ve altın takılarla kombinleyerek rengi sıcak tutun. Berrak beyaz veya menekşe ile eşleştirerek soğutun.

FUŞYA PEMBE

Yumuşak, feminen pembeler dışarıda ve yüksek sesle ve gururlu kızıl pembe içeride. Bu güçlü ton tüm saç renkleriyle harika görünüyor, bu yüzden stilinizle eğlenin. Grafik bir görünüm için diğer koyu tonlarla renk engellemeyi deneyin. Veya basit bir kıyafeti aydınlatmak için fuşya ayakkabılar veya aksesuarlar ekleyin.

KOBALT MAVİSİ

Mavi gibi soğuk tonların sakinleştirici bir etkisi olduğu söyleniyor ancak bu sezon kobalt ile daha dinamik bir yaklaşım tercih ediliyor. Moda evleri Loewe ve Stella McCartney, podyumda tepeden tırnağa parlak maviler gönderen büyük markalardan sadece birkaçı ve şimdi bizim için de aynısını yapma zamanı. Mavinin daha cesur tonunun “otoriteyi temsil ettiği ancak sakin ve kendinden emin bir havayla” olduğu söylenir. Ciddi görünüyorsun ve bu kobalt renk tonuyla mavi ruh hallerini ortadan kaldır.

NARENCİYE

Kireç ayırıcılarla gardırobunuzu yenileyin. Çıkarması zor olsa da, renk canlılık saçıyor. Daha çok yazla eşanlamlı olan kireç bazen delici bir neon olarak görülebilir, ancak soluk sarı alt tonlu daha incelikli versiyonlar mevcuttur. Kireç rengi bir takım elbise düğünler için harika bir seçenekken, güneşte limon rengi bir sandalet hiç de kolay değil. Soluk bir cilt tonunuz varsa, kontrast sağlamak için onu başka tonlarla bir kıyafetle dokumayı düşünün.

YUMUŞAK LEYLAK

Morun bu tonu bir an yaşıyor. Oscar ödüllü Jessica Chastain, Akademi Ödülleri’nde çarpıcı bir leylak Gucci elbisesi giyerek onu bu yıl Oscar’ın 2022 en iyi giyinen listesine koyarken, Kral Richard oyuncusu Demi Singleton ödül töreninde leylak bir Miu Miu frakını tercih etti ve bunun kesinlikle en iyi olduğunu kanıtladı. renk du jour. Görünümünüze biraz incelik katmak istiyorsanız harika bir seçenek. “Leylak, mor ailenin bir parçasıdır, bu nedenle incelik ve kalite izlenimi verir. Aynı zamanda anlayışlı, destekleyici ve belki biraz da ruhani olduğunuzu gösteriyor” . “Nihai amacınız kendinizi huzurlu ve sakin bir ortama sokmak, bu yüzden stresli hissediyorsanız veya bir iş toplantısında arabulucuysanız bu harika bir renk tonu.”

AYRAN SARISI

Kremadan daha sıcak, ancak güneş ışığından daha soluk olan ayran, nötrler ve renk arasında bir melezdir. Minimal estetiği göz önünde bulundurarak giyinenler için, bu, parlaklara biraz daha yaklaşmanıza yardımcı olacak harika bir gölge. Aynı zamanda iyimser bir ton. “Sarı umut ve mutluluk sunar. En yaratıcı renk olarak bilinir”, Altın takılar, sıcak hissi korumak için bu tonla doğal olarak iyi gider, ancak kontrast çok sert olabileceğinden, onu siyahla birlikte kullanmaktan kaçının.

ÇİKOLATA KAHVERENGİ

Her zaman siyaha dönmek terzilik alışkanlığınız olsa da, daha yumuşak bir çikolata kahvesi düşünmeye değer. Siyah, güvenli bir seçenek olsa da, özellikle cilt yaşlandıkça, birçok cilt tonunda aşırı derecede yorucu olabilir. Bunun yerine, kahverengi gibi daha sıcak koyu tonlara bakın. Yazın aydınlatılıp kışın daha koyu tutulabilen harika bir seçim. “Kahverengi, muhtemelen toprak tonları nedeniyle genellikle esneklikle ilişkilendirilir. Güvenlik ve emniyet sağlayan bir renk olarak görülüyor”.

GEVREK BEYAZ

Nadiren modası geçen beyaz, yaz için nihai renktir. Boş bir tuval olarak düşünün. Beyaz bir tişörtü nötr olarak kullanabilir ve kıyafetinizi sade tutabilir veya görünümünüze parlaklık katmak için bir üs olarak kullanabilirsiniz. “Beyaz saflığı ve tazeliği ifade eder. Temiz, hijyenik ve steril görünüyor”. “Herkesin gardırobunda ‘kendi’ beyazının bir versiyonuna ihtiyacı vardır, ancak görünümünü yumuşatmak istiyorsanız dokulu bir kumaşta, yani ketende giymeyi düşünün. Işıkları yansıttığı için sıcak havalarda giymek için ideal bir renktir.”

 


Yazar: admin

Görüntüleme: 641

Kategori: Genel

Yayınlanma Tarihi: 25 Mayıs 2022

Cevap bırakın

KelebekFM.Net

İnternette radyo dinleyip, sohbet edebileceğiniz bir ortamı sizlere kelebekfm.net adresinde sunuyoruz.

MircForumlari

Takip Et

Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!

facebook twitter instagram skype
© 2020 Copyright - Sekershell - RadyokeLebek